SJAKIE

 

                                                         

                                                                    

Hallo allemaal, ik ben Sjakie, ik ben een Jack Russel en ben met 9 weken op 2e kerstdag 2009 bij mijn baasjes en mijn grote broer en zus, Bram en Saar komen wonen.

Voor die Bram en Saar was ik in het begin echt heel erg bang, maar nu ben ik 5,5 maand en het gaat heel erg goed, spelen doe ik met Saar en slapen doe ik bij Bram en het liefst zo dicht mogelijk tegen hem aan.

Ook buiten mijn broer en zus heb ik ook nog andere vriendjes, zoals Bobje ,dat is ook een Jack Russel van 1 maand ouder dan ik en die woont bij onze Tante Mo en Ome Aad, en dan nog Levi dat is een Sheltie en die woont bij Ome John en Tante Astrid.

Verder heb ik nog 2 nichtjes Annie en Diva, dat zijn Chi.. (nog wat) een moeilijke rasnaam, maar die willen niet me spelen, die zijn bang voor me, ik zou niet weten waarom want door mijn kwispelstaart pak ik eigenlijk iedereen in.

Momenteel ben ik aan het wisselen en ben al 1 nagel kwijtgeraakt door mijn drukke gespring (zeggen ze), maar verder gaat het prima, 1 minpuntje, tenminste dat vinden mijn baasjes, sinds een paar dagen staat mijn ene oor omhoog, maar goed die zal misschien wel weer gaan hangen, zo niet ,jammer dan, ze zullen toch wel van mij blijven houden.

Hieronder nog een paar kiekjes van mij met o.a. mijn vriendjes en mijn broer en zus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Home