SAAR

 

                                             

                                                                    

 

Hallo lieve mensjes, ik ben Saar , ik ben geboren op 12 April 2005 te Overpelt,Belgie, en ben op de bovenstaande foto bijna 5 jaar oud,hieronder ziet u foto's van mij als echt klein puppekind.

Ik heb het reuze naar mijn zin en ben heel erg vrolijk, ik vind mijn grote broer Bram helemaal geweldig, in het begin vond ik hem een beetje erg lomp met spelen, hij liep me constant omver, nu zijn wij echt 2 handen op 1 buik.

Waar Bram gaat daar ga ik ook en andersom precies hetzelfde.

Wij zijn van alle honden die onze baasjes gehad hebben de meest sociale, wij knokken nooit met andere honden en vinden alle mensen lief, vandaar dat wij ook heel vaak met ons vrouwtje weg zijn weggeweest naar diverse wandelingen buiten onze eigen regio en dat vonden we geweldig.

Sinds ik hier ben, heb ik al verschillende mensen gezien, iedereen kwam zogenaamd op kraamvisite, zelfs een paar meiden van het BD forum , waar vrouwtje via internet vaak op te vinden is.

Die visites waren best wel leuk, ze hadden allemaal wat bij zich, de 1 had kluifjes, de ander had snoepjes, en weer een ander bv onze peettante Mo had allemaal speeltjes meegenomen,dat vond ik wel erg gaaf, en vooral die aandacht die ik kreeg, iedereen heette me welkom bij mijn nieuwe baasjes, ik had alleen wat moeite met de roedelleider Codan, die deed nog wel eens lelijk snauwen naar me dus die ontwijk ik dan maar zoveel mogelijk.

Volgens mijn baasjes doe ik het heel erg goed, ze zijn ook heel blij omdat ik tenminste wel naar mijn naam luister , mijn grote broer Bram heeft er nog wel eens lak aan, maar ja ach , ook ik kan wel eens een darmpje zijn.

Hieronder kunt u mij nog een paar keer bewonderen en verder in het fotoalbum ziet u mij ook nog wel een paar keer voorbij komen.

 

         

          

                                                                             

 

                                                                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Home