EFI

 

                                                           

                                                                20-09-1999    -     25-08-2008

 

Efi, een Engels Bulldogje die we bij een broodfokker uit Baarle Nassau hebben weggehaald met 8 weken, wij hebben haar vernoemd naar mij.

Zij was ziek op het moment dat ik haar mee naar huis nam, ik zag haar groene snottebellen en haar magere lijfje, maar wist dat ik haar een beter leventje kon geven dan bij de die broodfokker.

Toen ik met haar thuiskwam viel het op zich allemaal wel mee, maar na een week zaten we bij de DA omdat zij een hele hoge koorts had en een longinfectie.

Ook zag de DA dat haar poten en heupen niet goed waren, maar daar zouden we verder op in gaan zodra ze van die infectie was opgeknapt.

We hadden foto's laten maken en daaruit bleek dat haar heupen en haar knieschijven slecht waren, de DA besloot daarop om haar een anabolen injectie te geven , en dat heeft haar goed gedaan.

We wisten dat ze nooit lang zou kunnen wandelen, maar goed , ze zou wel een plezierig leven hebben bij ons, zo is wel gebleken want ze is toch 9 jaar geworden, zij stierf waarschijnlijk aan een hartstilstand, ze moest ineens overgeven en viel daarna dood neer.

Efi was alijd 2 handen op 1 buik met Paco, samen slapen in 1 mand, samen alles slopen en samen deden ze vaak Demi terroriseren, toen Bram erbij kwam ontpopte Efi zich als een moedertje.

Zij gooide zichzelf altijd in de strijd tegen Codan als die weer ineens Bram op zijn plaats deed wijzen, dat was altijd een mooi iets om te zien.

Wat we aan Efi zulllen missen is haar vreselijke harde gesnurk en haar zware ademhaling en haar altijd vrolijk wiebelende kontje.

Rust zacht snurkie.....

xxxxx je baasjes.

 

                         

                                                           

                                                                                               

 

          HOME